Så är vi då framme vid långa januaris sista dag. Känns skönt att nu är ljuset på väg på riktigt och det finns hopp om vår. Det ger en skön känsla. Funderar på om jag gjort allt jag velat denna långa månad. I vilket fall har fönstret fått sig lite lyft med nytt grönt. Det hör ihop på något vis med fint grönt i fönstren när vårsolen kikar in. Det vintertrötta ska vara över och förbi. Istället är det ”grönt är skönt” som är i fokus. Tänker att mitt vintertrötta jag också ska få sig lite nytt och upppiggande under kommande vecka. Måste hålla mig ikapp med växterna. Hår och bryn ska färgas. Fast inte grönt., ha ha. Nu kör vi söndagshäng denna den sista dagen av den längsta vintermånaden.och det som inte blev gjort flyttas fram till för att göras under kommande månad. Hur svårt ska det va? Jo ibland är det svårt att göra det man vill fast att man vill. Visst är det märkligt..? Take Care! Kram A.