Riktigt tidig lördagsmorgon. Känns som hela dagen ligger framför samma sätt som det känns som om hela förmiddagen har gåt. Ändå är klockan inte ens åtta.. Har man en tonåring som extra jobbar och börjar i ottan innan lokaltrafiken startar upp, tja då sätter mamman alarm och startar bilen så tidigt att inte ens staden har vaknat. Och här är vi nu strax före åtta denna tidiga lördagsmorgon. Valet stod mellan sömn kaffe eller powerwalk. Jag valde kaffe.. Kaffe och macka i sängen. Gott med varmt kaffe efter att ha känt på kylan till och från bilen. Skönt att jag valde tidigt igår . Känslan nu är ganska piggt . Kanske gjorde kaffet surf till.. nu hörrni, nu kör vi lördag. Funderar på middagsrätt. Med gott om tid för förberedelser kan det nog bli en tvårätters Tidigt är ändå bra. Take Care! Kram A.