Lördag hela veckan och början på sportlovet. Här, ingen rast och vila med extrajobbade tonåringar som skulle upp i ottan. Hur som gjorde detta dagen lång för mig. Vinterlandskapet som ligger är kyligt men också inbjudande till promenader när solen skiner. Det biter i kinderna dessa dagar kan man säga. Men ack så skönt med den rena klara luften. Hur ren den är egentligen vet jag inte men den känns renare i vinterkylan. Och den känslan är skön. Lördagspromenad med mamma till kyrkogården och mormors grav.. Tänder ett litet ljus inför alla hjärtans dag. Fint hos lilla mormor! Över 12000 steg blev promenaderna denna lördag dag. Skön känsla som gav ”legalt soffhäng till melodifestivalen under kvällen. Och till det intag ur godisskålarna. Vad gäller melodifestivalen så gick vår favorit Anton Edwall vidare. Och spontant tror jag den killen med den låten kan ro iland hela karusellen av 2021 års melodifestival. Leendet karisman och låten sitter som smäck i och ger en fantastisk kombo!!! Sen vad vi skrattade till kvällens värdar, så roliga och bra. Sen bonusen iform av upptäckten av röstresurser. Jäklar i havet vilken röst Anis Dondemina har!!! Grym!! Min egen lilla groda besitter inte riktigt samma röstresurser men hennes upptåg gav iallafall glädjande skratt! Ha ha God lördag att lägga till arkivet. Nu kör vi söndag. Alla hjärtans dag. Kanske nåt hjärtligt bakverk kan slinka ner. Annars inget större firande av dagen. Eller jo förresten en hjärtlig promenad för hjärta och själ! Take Care! Kram A.