Första kaffe pausen på altanen i år. Känslan god där upp att vara närmare solen. Trivsamt. I västerläge. Tror bestämt att det inför säsongen behövs målas golvet där. Tills dess funkar njutning k korta stunder direkt på träpallarna utan dynor. Hur som skönt. Lika skönt som när det spås mildväder. Vad tror ni, kan våren komma tidigt i år? En lugn skön söndag som också benämns för alla hjärtans dag. Tänker att det hjärtliga , det behövs i tiden och mer än just denna dag. Om vi lär oss att se andra människors olikheter som resurser och tillgångar till vad jag själv besitter. Blir det inte då så mycket enklare att vara hjärtlig? Vem vill liksom vara utom extra resurser? Överraskad med choklad och sladd. Från alla fyra. Skön känsla det för när de är stora kan ta tagi och styra upp ihop. Skön vecka med många fina vinterpromenaden. Skönt avslut med hjärtligt tv-mys. Nu kör vi sportlov på hemmaplan. Take Care! Kram A.