Februari och lördagarna är spikade till melodifestivalen. Har sett varje melodifestivalen sen jag var liten. Och tja, det är roligt att lyssna och åsikts om låtarna uppträdena och scenkläderna. I år annorlunda än någonsin. Utan publik men ändå glamour. Favoriten igår var Tusse. 19 år och riktigt duktig!! Och låten den bästa för kvällen.! Tusse gick vidare direkt till final tillsammans med Charlotte Perelli. Äta gott till melodifestivalen tillhör. Igår blev det pizza från lokala pizzabagarn med ungdomarna. Riktigt gott! Kebabpizza smakar gott, alltid! En klar favorit bland pizzor. Ytterligare en delfinal av melodifestivalen har förlöpt och med också ytterligare en lördag i pandemitid. Uteliv krog och restaurangbesök är i dagsläget enbart minnen. Fortfarande fyra i varje sällskap som gäller på restaurang. Och åtta stycken i samlingar privat som vid andra sammankomster. Vad är det då som hör att smittan ökar. Är vi så kassa i vårt land att följa det regler som gäller? För om vi lät bli att fysiskt träffa nya kontakter om vi höll oss till att sitta ner med endast fyra vi bordet även utomhus skulle inte smittan minska då? Man skulle kunna säga livet fått en annan mening än stora sammankomster. Jag tycker det är spännande att utveckla mig utan möten fysiskt med nya kontakter. Jag tror på att det absolut bästa är att leva i nuet och följa de regler som gäller. Och att det gäller att följa detta ! Men som det är nu går smittan upp lite här och var bla i mina hemtrakter. Om det blir hårdare restriktioner av detta vet vi inte. Kanske kommer det till veckan.. Take Care! Kram A.