Äntligen och om igen. Så här års inget konstigt. Eller kanske något tidigt. Spelar det någon roll? Ett år av pandemi har lärt oss att nuet är här och nu . Värt att ta tillvara. Imorgon kan allt vara upp och ner igen. Med snabba ändrade beslut blev min region varse om detta då smittskydd i västra Götaland sent igårkväll gick ut med rekommendationer om distansundervisning för skolorna under vecka 8. Från ena dagen till den andra alltså. Bra med snabba åtgärder. Såklart den kräver sitt. Mindre barn som kräver vuxen runt om tex. Glad att mina är större med distans mest hela tiden. Från den ena dagen till den andra. Tidigt eller inte är våren på ingång. Njutbart och kanske kanske påverkar den med sina varmare temperaturer virus och mutationer på ett bra sätt . Om inte och om den inte håller i sig går vi njuta i dagen. Annan temperatur andra beslut kan komma för imorgon och andra dagar framöver. Vi vet det vi har hört det men ändå frågande när det slår till. För kort varsel för en del skolor att lösa.?? Efter ett år var är beredskapen för att snabbt ändra om verksamheten Från den ena dagen till den andra möter vi iallafall vårens intågande idag på och av med termobyxor utan att stoppa undan dem. Frågan blir ändå märkbar om inga fjällresor hade skett vore skolgången som vanlig då? Ingen som vet ingen som vet. Det vi vet är att beredskap för en snabb förändring behövs här och nu om o h om igen. Take Care! Kram A.