Ibland skjuter jag på saker som jag mår så mycket bättre av att ha tagit tag i. Ibland fixar jag så mycket att ta tag i att ingenting blir av. Ibland känns det som ett kaos runt om. I bland är känslorna inombords övermäktiga. — Men så ibland.. Punktar jag upp det jag vill och kan göra Betar jag av punkterna en och en Får med eget handlingsansvar gjort det dom jag skjutit på — Och ibland.. Blir oket av känslor 10 kg lättare Nya lättare känslor tar makten inombords — Och ibland .. Förstår jag så väl hur viktigt det är att göra det jag vill och kan Förstår jag så väl att andras tyckande om hur och när är inget jag behöver — Ibland som idag .. Fyller jag mig med skön känsla avväger handlingsansvar Ser jag med stolthet på vad jag åstadkommit — Ibland som just nu.. Är jag mega stolt av mitt egen designade hem Känner extra länge känslan av vad gott jag gör när jag gör — Gillar ni ny looken i mitt hem? Svart mot svart, matchar väl och blir stilrent. Eller hur? Take Care! Kram A.