Påfyllning av badrumsprodukter & tv:n bjuder på kvinnors utsatthet historia efter historia

[ Inlägget innehåller reklam för LloydsApotek]

Klockan är långt över midnatt. Nerkrupen i soffan plöjer jag den nya serien ”Metoo- hösten som förändrade Sverige”. Hur trött jag sen än är, kan jag inte sluta att titta. På något sätt ” rädd” att missa någons berättelse. För det berättas i den serien. Historia efter historia berättas.. avskyvärda sådana!

Alltså det finns ingen bransch, vad det verkar som är fria från mäns möjliga övertag av oss kvinnor. Skrämmandes att kvinnors utsatthet ligger rätt över olika branscher . Sannolikheten att en kvinna aldrig hamnar i utsatthet av en man verkar vara minimal.. Serien är viktig på riktigt! Ger oss alla blänkare och påminnelse om vad som inte är ok

By the way har jag packat upp olika hemleveranser idag. Jag brukar få ”klicka hem ryck” och göra mina olika beställningar samtidigt . Det gör att leveranserna ofta kommer samtidigt också…

Ett fint påfyllnings paket till badrummet med allt det där dagliga som tagit slut.

Brukar ni ströhandla sådant fysiskt?

Jag måste säga att det där med att beställa ett blandat paket då och då med badrumsprylar & receptfria medicinprodukter är så bra. Alltså jag sparar sååååå mycket tid och energi genom att klicka hem istället för att besöka affären.

Finfint paket från LloydsApotek

Vill du kolla in sortimentet hos LloydsApotek kan du göra det HÄR det är ju ända viktigt på riktigt med påfyllning i badrummet. Eller hur?

Nu åter till serietittande och historieberättelser för framtidens skull! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: