Älskar när jag har modet att gå efter min känsla fullt ut, lika väl som jag hatar modet att gå efter känslan sviktar

Som den känslomänniska jag är får jag mina infall. Ska tilläggas att ibland saknas modet till att gå efter känslan fullt ut. Styrkan sitter liksom inte alltid . Med väl medvetenhet jobbar jag aktivt för att höja modet till att alltid lyssna till min känsla.

Annelie Eng färgar håret
Vad blir det av det här..?

Snurrar lite bland punkterna på to do listan och sent ikväll satt känslan fint för att ge hårstråna lite fräscht tillskott av färg och blekning. Svepte t.o.m. över med saxen också. Jämnt eller ojämna tja det färdiga resultatet syns imorgon. I nuet ligger håret inpackat med mask och över det sitter en delad plastpåse för att bevara fukten.

Annelie Eng sover med hårmask.
Ibland tar tröttheten också överhand

Yes jag kommer sova med den hättan på huvet . Alldeles för sent för att orka skölja ur och torka hår. Att gå efter känslan kan ibland göra att skutan också får styras om.. Och va fan allt löser sig även ett hår har en ny dag imorgon .

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: