Annat fokus när väder påverkar sommartrivseln.

Väder och vind i all ära. Jag som ni, vet så väl att det är utkastad tid att orda om det. Fröken väder gör ändå som hon vill. Men ändå.. vindarna i nuet .. I don’t really like it!

När vindarna viner är det som det blåser genom hela mig. Även när jag vistas inomhus.. Jag får ingen ro riktigt när det blåser. Ber till gudarna att stiltje och sommarvarma dagar kommer tillbaks!

Hemmagjorda popcorn och Coca-Cola. Cola Zero
God kombo till serietittande!

Hur som betar av serier och filmer som aldrig förr under dygnets mörka timmar. Det hör liksom sommaren till. Tycker om det där att soffhänga i sen sommarnatts timme. Ni vet känslan av att sommartid är ändå att dagarna är längre. Först vid midnatt är det dags för tvtittande. Tacksam för en tid med god tekniks utbud. By the way gjorde jag popcorn på spisen igår. När det poppas popcorn hör görs det annars i micron. Men nu så, i kastrull fungerar fortfarande ypperligt .

Annelie Eng äter popcorn och dricker cola zero.
Enkelt är godast!

Förr många moln och för många vindar idag för riktig sommartrivsel av vädret i sig. Få se hur det påverkar mig i dagen. Tar mitt ansvar med ett litet träningspass nu på morgonen. Och kaffe förstås!

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: