Arbetstoppar blir som en period av höga berg och djupa dalar, nästan avskilt från verkligheten

Äntligen tillbaka i soffhörnet. Och ganska avslappnad fast att timmen är sen.. Skulle kunna säga att jag nästan stegvis tar mig tillbaks till verklighetens area.

Förra veckan var vikt till jobbuppdrag i almanackan och så blev det också. Det blev jobb, jobb, jobb och utöver det sömn . Mer eller mindre helt frånkopplad från verkligheten. På sitt sätt jobbigt när man står mitt i. Men sen , som nu efter en sådan arbetstopp, en oerhörd skön känsla! Tänk vilka upplevelser jag får vara med om tack vare min flexibla inställning till lika väl arbetsuppdrag som arbetstider .
Funderar ibland på hur allt hade varit om jag stannat kvar i den trygga anställningens värd ..

Annelie Eng i svarta glasögon från synsam
Annother day in paradise – eller vad säger man

Förmodligen hade livet varit mer jämnare på många plan – ekonomiskt arbetstider arbetsdagar mm. Men det jämna kan också enkelt kännas som en landsväg för mig, en grå dådan.. och det mina vänner ger inte vad jag vill och behöver .
Så tack gode gud att jag för många år sedan hittade modet och visualiseringen, utan att egentligen då förstå att jag hade hittat dem bägge!

Annelie Eng i svarta glasögon från synsam
Trivsamt i senaste glasögonen !

Så klart att resan då till nu har varit av lika delar berg som djupa dalar att ta sig igenom.
Men det är just det som skapar känslor !
och alka fina människor som man jobbar ihop med intensivt under oliks perioder – fantastiskt! Förmånligt som attan att ändå kunna jämna till resan med lugnt hemmakontor
i nuet.

Ibland är det viktigt hörrni, att höja sig själv sitt mod och utveckling !

Take care! kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: