Att välja bort, att välja nytt och välja annat ger mig nya och bättre steg mot mitt önskvärda resultat

Ibland när jag funderar så är det mg en gåta att få ihop att jag själv påverkat mig till där jag är idag. Jag tror på de egna valens kraft och att våra egna steg tar oss till resultat. Det finns alldeles för många som stannar kvar i tron på att vara alldeles utan påverkan i olika situationer i sina egna liv. Jag tror också att alla brottas med den tanken någon gång. Smart val är att ”stretcha” loss från den och ta sig vidare mot de egna önskvärda resultaten

Jag tror på att stretcha, välja till, välja bort och sist men inte minst välja annat.

Kanske var det mormors kraft i orden att ” vad ska du ha när det blir vinter och kallt” som haft en del i att allt som oftast gått runt och frusit och inte börjat med vinterkläder och vinterskor ”för tidigt”.
Nu står jag här en tidig oktobermorgon i väntan på kollektivtrafiken. Det vindar kyliga höstavindar. Och ja, jag avskyr att frysa.

Så .. dunkappan, mössan, vinterkängor och handskar är på. Jag har tom en tjocktröja under. Mormors ord har ingen laga kraft längre. Förstår så väl att hon ville mig väl. Med sin erfarenhet av fattigdom och krigstider fanns inga extra kläder att ta till i lager på lager tänk. Av den anledningen skulle även jag spara på vintermunderingen tills det verkligen var vinter.

Annelie Eng i svarta kängor från H/M, vinterkappa från Ellos och vita sockor från adidas
img 0627

Fryser jag tar jag idag på mig det som behövs. Jag väljer nytt och jag väljer annat. Helt efter vad som passar mig.Oktober och dunkappan är på. Och vet ni jag är varm utan att ha varken huttrat eller frusit. Ett önskvärt resultat!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: