Blandar av min historia med Lee & Noice in i nutid med rabattkod & nya solglas!

( Innehåller reklam genom annonslänk till ideal of sweden)

Det finns alltid + och – under en livstid. bar så säker att det gäller oss alla. Just + sidan är bra att förvalta väl och ta med sig in i nutid. Det är liksom en bonus för vidare kraft att undvika mer av – sidan. I alla fall vad jag tror.
Vad tror ni?

Annelie Eng i leejacka. Annelie Eng när Noice t-shirt. Annelie Eng bär GUESS solglasögon. Annelie Eng rabattkod ideolog Sweden
En bra blandning av dåtid, nutid & jag mitt i!

Söndag idag och jag tar med mig påminnelser av goda fina minnen från historien. Sen har liksom var sak sin tid. Men ändå blir de så bra att stoppa in dem också i nutid!

NOICE T-shirt– oj, oj vilken tid vilka minnen från minna tidiga tonår. Från då till nu så håller låtarna och musiken fortfarande. Jag lyssnar om och igen & många känslor dyker upp!
Lee jackan– från och till i olika delar av mitt liv. Den funkar alltid liksom. Ger minnen och är alltid rätt!

Till detta nya solglasögon från GUESS.

Sist men inte minst finfint mobilcase från Ideal of sweden. Somrigt motiv som påminner om att ta med fina sommarminnen från historien in i även denna sommaren. OCH TILL ER: Min personliga kod Anneliesommar15 ger er 15% rabatt på HELA sortimentet hos Ideal of sweden förutom rea!! Gäller tom 30/6-22! Sortimentet hittar du HÄR

Nu kör vi sommarsöndag!

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: