Blommor som vissnat & 2 andra ting som ger påverkan och att förhålla mig till.

Regnet utanför har i sig självt ingen egentlig påverkan på mig. Alltid. Det är i stället mitt förhållningssätt till regnet som avgör. Alltid! Jag vet det så väl. Det är liksom forskat och klart. Ändå tar jag emellanåt omvägar och går i ”fällan” och låter mig påverkas av annat än det jag vill. Och också på ett sätt jag vill vara utan.. Kan det vara mitt högkänsliga jag som är drivande här? .. ihop med icke förebyggande aktivitet av mig själv…

Annelie Engs vissna blommor. Annelie Engs blomkruka
Påverkan 1?

Himlen lyser grå och blommorna har vissnat. Betydelsefullt eller inte ihop med regnet och vad vad som sker… Allt påverkar och hur vi förhåller oss till det.

Tv-bild. Nyhetssändning.
Påverkan 2?

Vore konstigt om jag inte påverkas av nyhetssändningar om att liv har släcks från en sekund till en annan genom dåd! Molnen tynger idag tungt över hela vårt land..

Annelie Engs tv. Rörelseglädje. Hemmaträning.
Påverkan 3?

När dagen känns tung kan ändå rutiner och rörelse få till den där lilla gnuttan av ljus och hopp som så väl behövs. Som en livlina kan den dra oss vidare mot trygghet och trivsel.

Med lyhördhet i vad jag kan påverka är det dags att slänga den torkade växten. Sätta dagligt alarm på mobilen för koll av vatten och näringtillförsel av mina växter. Sist men inte mins alarm för daglig koll av att jag fyller mig väl av det som påverkar mig gott. Grå moln kommer alltid att finnas och förhålla oss till det ingår i livet..

Take care! Kram A..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: