Det sista innan det nya

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera)

Mellandagscharm dessa slappardagar mellan jul och nyår. Vet egentligen inte om de är de mest avkopplande dagarna. Just dessa dagar är dagarna jag gör rent i huset efter julinvasionen. Jag städar ut julen rejält innan nytt år tar vid.

Och hur avkopplande är det?

På det har vi också mellandagsrea. Men tja, det där med att shoppa runt och springa ner affärer hör mer historien till för mig. Men så klart kanske en och annan pryl kan shoppas hem genom datorn.

Så att städa ur och få luftigt välstädat resultat blir ändå avkopplande. Ni vet önskvärda resultat har en dragningskraft!

Ståtlig och fin denna morgon. Imorgon ska den vara ute. Då är det luftigt igen.

Hur vacker den sen än är så har den i mitt hem gjort sitt för i år. Klapparna av godhet är öppnade. Så vintervila behovs. Granen ska liksom samla kraft till nästa års godhetshög av klappar.

Morgongöra! Testar bus enkel nyårsdessert som nu står på kylning. Återkommer med receptet efter avsmakning, som också är mer av den nyttiga sorten!

Rent och luftigt på köksbänken igen utan någon röd duk. Enhetligt svart med favoritpaketen i jul. Vattenkokare och kaffebryggare i samma enhetliga svarta design.

Tänkte en helt annan kaffebrygg från början. En mycket mycket dyrare. Men vet ni, en av de viktigaste detaljerna med kaffebryggare är automatisk avstängningsfunktion, och faktiskt var den dyrare utan det.

Valet fick bli att det fanns vattenkokare i samma design.

Och yes, jag är supernöjd! Brygger gott kaffe och ser stiligt enhetliga ut tillsammans på köksbänken. Du hittar bägge HÄR

Och yes, paketen var från mig själv till mig själv! Så nöjd!!

Passar perfekt nu när det blir att jobba övriga dagar fram till årsskiftet. Ni vet jag älskar kaffe och att ha kaffemuggen bredvid jobbdatorn!

Gör ni det också?

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: