Förväntningar kan vara lömska de får oss att tro att vi måste , men egentligen behöver vi inte om vi inte vill.

Inlägget innehåller reklam för Smakbox

Nerbäddad i soffan igår gav jag mig själv en så välbehövlig dag utan anständiga kläder, smink och leende. Eller tja min pyjamas är trivsam mjuk och fin. Samt gav jag mig själv leende inombords.
Så av vikt för välbefinnandet när det gäller mig att hämta hem mig själv genom att stänga av världen utanför och enbart vara i mitt egna sällskap.
Lika väl som jag enkelt skulle kunna bli en eremit om jag enbart stannade i mitt introverta jag och umgänge med mig själv. Lika väl behöver jag behålla den sköna känslan av stunderna i socialt umgänge utan att de tar min energi. En dag för mig själv är gudagott gör mitt mående.
Tänk så mycket vi kan få till genom eget handlingsansvar, känna efter, jobba till den egna jämna balansen som passar oss själva bäst!

Sneak peek från Smakbox augustibox SMAKFEST. Vegansk choklad, funktionsdryck, linsbågar, gott & blandat. Från Estrella Kitkat Gowelldrinks och Malaco Sverige.
hur gått från smakbox

Visst skulle jag kunnat lägga tiden på mer genomgång av kläder och prylar tillhörande utflugna ungar, rensning i förrådet och inte minst iordningställande av balkongen inför höst och vinter. Men vet vi ni när jag behöver jämna ut behöver jag också släppa förväntningarnas näste. Och förväntningar kommer inte bara från andra. Jag kan också lägga en börda av förväntningar på mig själv. Förväntningar som jag mer och mer ju äldre jag blir. kan lägga undan. För att göra så vi alltid har gjort och det där med måsten är så jäkla dumt!
Det är sååå mycket bättre att styra sig i det vi vill göra och det vi väljer att prioritera. Och vet ni, förväntningar kan vara lömska de får oss att tro att vi måste , men egentligen behöver vi inte om vi inte vill.
Med en fin ”sneak peek” kasse i bud från Smakbox innehållande lite gott och blandat från kommande box SMAKFEST njöt jag till fullo av soffhörnet och det jag stoppade i munnen! Helt i tanke och känsla av lördagslyx!

Eller vad sägs om vegansk choklad, linsbågarna , gott & blandat och till det en funktionsdryck? Smarrigt gott. Bland det bästa med att unna dig själv en smakbox leverans är just att detta boxarnas innehåll gör att det finns alltid något att njuta av för de flesta tillfälle .
Passa på du också!
Min rabattkod ANNELIEENG hos smakbox ger 25% rabatt på gåvoköp köp- perfekta presenten! Alternativt 25% rabatt på första boxen i en prenumeration. Med ny box utskickas varannan månd.

Sneak peek från Smakbox augustibox SMAKFEST. Vegansk choklad, funktionsdryck, linsbågar, gott & blandat. Från Estrella Kitkat Gowelldrinks och Malaco Sverige.
Kan mer nyttigt godis vara gott? Absolut!

Boxarna finns i fyra olika val beroende om man vill ha mer matlagningsaltetnativ, mindre socker mer godis eller mer nyttigt etc. Välj vad som passar dig och ditt hushåll bäst!

Och sedan är boxarna alltid i nytt Tema! Med boxarna har jag också alltid hittat nya favoritprodukter att fortsätta ha i mint kök. Linsbågarna från Estrella är en sådan produkt. Ett nyttigare alternativ på snacks och ändå fantastiskt goda!

Nu tillvaratagande av söndag

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: