Från vår till sommarkänsla med lättare kläder på

Egentligen finns det mer viktigare saker att nämna, orda om och ev diskuterar.. Men jag måste ändå nämna med stor tacksamhet- VÄDRET, alltså vilket väder vi har iallafall i mina trakter. Högtryck som bara den. Och utomhus är gott att vara

Kepsen på. Klädd för powerwalk. Me, myself and I.
Med näsan mot solen blir också huden lite vårfräsch! Me like!

Jag tar tillvara på sommarvärmen genom att hålla liv i mina powerwalks. En sådan njutning att kunna gå ut i bara luvtröja.

Sommarvärme dessa dagar i mitt distrikt . Väderprognosen visar att till helgen kommer kyliga tider igen
Bra att slänga ett öga på väderprognosen i aprils jojo väder

Jag ser på väderprognosen på morgon-tv och ser att sommarvärmen håller i sig i dag också. Därefter blir det äkta aprilväder igen med mer ”drivis” än sommarvarmt. Jag visste att dunkappan kommer komma till användning mer i vår!

Ledigt klädd i träningskläder. Funkar bra för powerwalks i vardagen.
Att walka i bara tröja, det är ljuvligt det!

Idag också powerwalk med munkjacka utan vinterjacka. Tar tillvara vädret och njuter dag också. Visst blir man glad av varmare temperaturer och att kunna klä sig lättare? Som om de bekymmer vi har inte blir så tyngdfulla! Som jag älskar våren med sommartemperaturer!

Take care! Kram A.

2 svar på ”Från vår till sommarkänsla med lättare kläder på

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: