Gott val till guldkant på tillvaron

(Inlägget innehåller reklam för smakbox) Kan vara svårt för den som inte är insatt i att vara egen företagare vad årsskifte innebär. Inte bara avkoppling kan man enkelt säga… Fakturor pappersarbete inventering är några punkter som ska läggas tid på närmast efter årstidsväxling. Lägger man till att avsluta året som nickad i influensa spär punkterna enkelt på huvudvärken.

Men frågan är om en influensa någonsin kommer lägligt?

Hur som någon som kan komma lägligt är iallafall smakbox.

Rabattkod:ANNELIEENG ger 20% rabatt på första smakbox i din första HELT BINDNINGSFRIA smakboxprenumeration. Hur bra är inte det?? Läs mer/ beställ HÄR

Lägligt blir det då när en ny smakbox fylld med smaknyheter levereras varannan månad! I känslan blir det som julafton flera gånger om året istället för bara en gång per år.

Och gott blir det också med det smakrika innehållet och recepten.

Gott val till extra guldkant på tillvaron. Det är smakbox det. En stjärnbox helt enkelt. Och som sagt: Rabattkod: ANNELIEENG

Med extra heldagar denna veckan också rasslar jul och nyårsveckorna iväg väldans fort.

Mentalt har januari alltid varit en lång lång månad . Nu lägger jag fokus vid att när jobb och skol Sverige kör igång i nästa vecka, tja då har snart halva januari redan förlöpt. Hur skönt?

Förresten väntar jag nu på mitt studiematerial. Fasiken vad det ska bli kul att hålla fokus på det jag vill och kan lära på ledig tid.

Alltså det är en känsla av bonus. Att äntligen nyttja modet & känslan inom mig till att plugga vidare vid sidan jobbandet.

Tänker att det vore bra att starta upp och börja beta av så fort materialet kommer och innan jobbuppdragen tar fart. Vad tror du jag ska plugga?

Berättar mer så fort materialet har kommit!

Tills dess ska jag höja mig själv för modet att ta tag i det jag vill. Att vara modig nog att investera tid energi och pengar.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: