Hur söker man inspiration i hösten?

Det var mörkt när jag vaknade tidigt denna morgon. Nu är klockan betydligt senare. Morgonen har blivit sen och skymningen har blivit till sen kväll. Och ja, mörkret faller som i morse. Frågar mig vart dagen tagit vägen?

Brukar ni också fråga er det? Vart era dagar tar vägen?

I så fall kanske ni också svarar er själva, precis som jag gjort idag igen.

Och dagen, tog vägen i reflektioner, text-skrivande och reflektioner.

Teatime hör hösten till i mitt liv. Dricker alltid mer tee under höst- och vinterhalvåret än sommarhalvåret. Kanske inte så att det blir fler sittningar. Mer så att jag stoppar in tedrickandet i de annars vardagliga.

Så klart då att både tekanna & teemuggen har en central plats, en reflektionssöndag som idag.

Och yes, för att hitta motivation och inspiration behöver jag så väl de där stunderna med reflektion. Ibland längre och ibland kortare.

Kombinationen av ett stärkande tee och reflektion med mina tankar är som det ska. Glad att jag tar mig den tiden . Ni vet, ibland har vi alla mycket runt oss som påverkar helheten i oss. Vid de tillfällena är behovet nog så väl att ta mig tiden till att lyssna på mig själv och reflektera. Så viktigt att stärka mig efteråt att jag då verkligen tog mig tiden till det.

Lite dekoration, ett levande ljus, en kanna tee och bara jag och mina tankar. Harmoni och lugn som ger mångfald av tankar. Påminner om att alla har sin rätt till sina tankar precis som till sina känslor.

Har ni någon gång sagt till någon att den känner fel?

Tänk på att varje känsla är unik och inte någon annan lik. Vem som ska känna vad och när har ingen av oss makt att bestämma!

Laddad för ny vecka genom kraften från dagen idag. Motivationen och inspirationen tog fart. Tacksam över dagen tankarna känslorna som känts.

Nu ger jag stund till tv innan jag somnar. Take Care! Kram A.

Ett svar på ”Hur söker man inspiration i hösten?

  1. hej skulle vilja använda er tekanna och kopp till sånghäfte och flyer. till en lokalt uppträdande för äldreboende miljö. för ett tillfälle.
    kan jag skicka hur det ser ut?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: