Inredning i svart med secondhandköp och trivs med köp & sälj i gott klimat!

Förändrings benägen?

Jo, jag har övat mig i de genom åren. Ibland såpass mycket att jag nästan tappat bort mig själv. Inget att rekommendera. Förändra kan ibland hänga ihop med anpassa tänker jag. Och anpassa sig i livet är också ett förändringsarbete .. Men att gå vilse i förändring efter andra starka viljor istället i det rätta för en själv ger inte kraftfullt resultat!

Hur som, det där att förändra och utveckla mig i hemmet är riktigt nice. Hade kunnat lägga hur mycket tid på det som helst om det var möjligt. Och möjligt, så klart att det är, men jag tillhör kategorin som behöver göra x antal arbetstimmar med annat varje vecka också. Ni vet räkningar ska betalas osv. Samt att förändringar i hemmet och kostar en slant

Nytt secondhand sideboard IkEA Äsperöd i svart hos Annelie Eng
Nytt för mig, förbrukat för någon annan!

Att göra om hemmavid kostar också: Tid pengar och energi. I dagsläget är jag inte i fas av någon av rubrikerna för att genomföra min plan till fullo… Men ändå varje tårtbit gör sitt!

Häromdagen köpte jag ett finfint sideboard på en secondhand sida på nätet. Jag gillar enkelheten med att köpa och sälja på nätet. .

Jag ser en bild på en vara åker dit och checkar , betalar och åker hem med varan. Alltid liks glad när jag kommer hem med en för mig ny vara som gör sig bättre hos mig istället för att kasseras hos någon annan.

Nytt secondhand sideboard IkEA Äsperöd i svart hos Annelie Eng
När de svarta benen har guldkant nertill har jag hittat rätt!

Varor på nätet som INTE är ämmade till mig har jag INGEN anledning att kommentera. Jag märker att tyvärr har klimatet på kommentarer på flera sidor förändrats. Det finns faktiskt människor som lägger tid och energi på att kommentera utan att vara intresserade av varan. Det kan vara att priset är dyrt, det går inte att sälja sånt, det får skänkas bort, ha ha det där vill ingen köpa osv.
Varför dessa kommentarer kan jag undra?

Jag tycker man ska tänka igenom vilket syfte man har med en kommentar, när man kommenterar någon annans inlägg! För vet ni, SMAKEN ÄR SOM BAKEN DELAD ICH OLIKA. Därav är vi alla intresserade av olika ting. Och vissa saker som kan vara värdelösa i någons blick kan vara värda en mindre förmögenhet för någon annan! Att ”förstöra” en en säljtråd för någon känns som ett icke genomtänkt syfte!

Det ska tilläggas att jag också är medlem på vissa köp/sälj sidor med kloka, duktiga, effektiva administratörer och där kommentarer som inte har med ett ev köp att göra inte är möjliga! Det innebär trygghet för både säljare och köpare! Tack till er administratörer som bidrar med tid och energi till ett gott klimat på nätet!!

Hur som mitt bord gör sig som det ska! Och en gång för alla ska jag jag göra mig av med bruna ting. Det svarta är mer trivsel för mig.

By the way: I nuet letar jag efter 1 st Malm byrå 4 lådor( ska målas svart så vit funkar), 2 st lite högre sängbord/ sideboard gärna svarta eller i svart glas och ett soffbord- svart alt svart glas.

Nytt secondhand sideboard IkEA Äsperöd i svart hos Annelie Eng
Svart och guld, älskar den kombon!

Känns som jag går tillbaks till 80-tals look när jag letar svart glasbord.. hm Så ni förstår – alla betalar vi för olika saker!

Men också letar jag SNICKARTJÄNST!! Har ni några rekommendationer på bra, pålitlig, ideerik och resultatintresserad snickare som vill fixa lite här och där efter min plan för min våning? Kommentera gärna vad ni rekommenderar😀

Take care!

Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: