Klädsamt i beige med mössa i present & söndagsmiddag

[ Inlägget innehåller reklam för Åhlens genom annonslänkar ]

Helgen har passerat och ny vecka är här. Med 2 middagsbjudningar måste jag säga att att helgen förlöpt mycket väl.

Att bli bjuden på middagssittningar 2 dagar i rad hör inte vanligheten till och är strålande laddning för ny vecka måste jag säga. Tusen tack för det!!

Kändes skönt att glida iväg på söndagsmiddag i regnvädret iklädd mjukisset men ändå känna mig klädd. Stickad känsla helt i beige. Mjukt och skönt. Så förträffligt passande i höst!! I really like it!

Gav också bort min nyinvesterade mössa i beige. Alltså jag bara älskade den när jag såg den och klickade hem den direkt . Och varför inte ge bort det man själv tycker om i present?

Så fick det bli. Idag ska jag klicka hem en ny HÄR .

Tror ni jag väljer en annan färg?

Gillar du mössan du med? För min del är den en av de snyggaste jag sett. Och valet att beställa hem en ny till mig som värmer fint i vinter är enkelt.

Och kanske hittar jag något mer fint i Åhlens fina breda sortiment. Kanske något mer matchande i beige? Hur som, du kan också enkelt kika in på Åhléns sida HÄR Blir du medlem hos Åhlens får du också 10% rabatt på ditt första köp som medlem! Hur bra?

Definitivt lyxig laddning för ny vecka med god mat och goda samtal! Piggar liksom upp både mörker och regn som hör årstiden till! Fram för fler middagsbjudningar helt enkelt!

Även de 2 minsta dekalerna av mig fanns på plats. Och det är inte heller alltför ofta dom vi numera är på samma sittningar. Lyx det också!

Gillar ni mitt nya beiga jag? Känns som lyxigt bra laddning för måndag ny vecka mörker regn och höstlig årstid! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: