Låt egot vila & tacksamhet för gratis vaccin till alla!

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart, Lampa24 SE, NordicFeel SE]

8 december 2021 och nya Coronarestriktioner gäller idag. Från en dag till en annan. Men ändå är det väl ingen som förvånas?

Smittspridning som ökar i hela Europa kan ju knappast ha missats genom nyhetssändningarna. Sen att vi i Sverige inte, förmodligen än, ligger på samma nivåer, spelar ingen roll.

Så idag drar vi på oss munskydd igen i kollektivtrafik, håller avstånd i offentliga miljöer, jobbar hemifrån. Och du som ännu av någon anledning inte är vaccinerad bör traska med raska steg till dropin vaccination och låta dig stickas i armen! För utan 2 doser vaccin har du STRIKTA RESTRIKTIONER ATT FÖLJA! SOM ATT AVSTÅ SAMMANKOMSTER MED ANDRA OCH HÅLLA AVSTÅND TILL ANDRA!

Att hjälpas åt i pandemin eller i andra saker bör vara en mänsklig självklarhet.

Så är inte fallet för alla.. Många tänker mer på sig själva. I Corona tider finns de som som smyger runt på sammankomster utan att vara vaccinerade. Utanför Corona finns de som inte gör ett finger av egen kraft till att bidra att någon mänsklig själ undslipper tex ensamhet.

Är det inte som att både vilja ha kakan och samtidigt äta upp den?

Att hjälpa någon med det som den behöver mest hjälp med, som går att bidra med, bör stoppas in i hjärnan som en självklarhet.

Vad bidrar du med till dina nära och kära vad gäller bättre livskvalité?

Vad bidrar du med i ett högre syfte till fler?

Förmånligt att ha pålitliga människor runt omkring som bidrar av självklarhet. Är det alla förunnat ? Nej

Finns ork och kraft behöver ingen krusa utan kan istället söka vidare om så inte är fallet..

Vill man enbart ta tid, energi och pengar från någon an och inte bidra själv. Tja, på det lilla viset skapas inte jämna relationer.

Tänk ändå vilken förmån vi har som har gratis vaccin mot Corona. Och genom de kunna bidra till ett högre syfte.. Att världen får bukt med Corona.

Det finns alltid mer att göra för andra och de som är svagare än du själv inom något ämne. För den sakens skull ska ingen låta sig utnyttjas eller låta utnyttja. Låt egot vila istället.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: