Mixar med regnkappan

[Innehåller reklam för Lindex SE]

———-

Nämen alltså ni, kan jag matcha lila gröt och svart utan att känna mig som en julgran..?

Efter en heldag vid hemmakontoret kan jag säga att soffan hägrade stort. Men.., den andra rösten segrade idag också. Detta fast att regnet spöade i backen. Och vet ni, tanken slog mig inte ens att grönrandiga strumpor och lila löpardojjor till svart regnkappa och svarta träningsbyxor kunde ge julgranskönsla. Jätte märkligt! Mer än 2 färger brukar vanligtvis vara alldeles förmycket för mig. Jag bär ju hellre svart på svart än många andra färger till svart. Det är min klädstil det. Vilken är din klädstil?

Stegandet utomhus gjorde mig väl påmind att hösten tagit plats på riktigt.

Ena delen i mig tycker att det är mysigt. Den andra delen, tja, den längtar redan olidligt efter sommar sol och havsdagar igen… Med den andra röstens tänk känns sommaren som riktigt långt borta.

Regnkappa från Lindex

Regnkappan fyllde sitt syfte. Blöt och kall på utsidan och varm med mycket stolthet över mig själv på sidan. Och hörrni, black is beautiful , alltid eller hur?

Glad över livets erfarenheter som ger mig växande klokhet. Tänker att det är väldans skönt att dagarna utan regnkappa i garderoben är över!

Trots att mörkret fallit blev det en ytterligare tur ut i kvällningen

3 gånger om genom centrums alla rondeller för att öva rondellkörning och mörkerkörning på köpet. Resultat mycket väl godkänt! Hon lägger sig bra på vägen, har blicken framför bilen och rullar fint genom rondellerna med en jämn och fin körning. Jag hoppas hon stärkte sig med mina berömmande ord. Och också att hon delar beröm för körning vidare istället för tvärtom. Vilket annars kan ta bort gnistan för att vilja köra bil. I know..

Men nu har timmen passerat midnatt igen och jag ska upp mega tidigt till morgonjobb tandläkarbesök och fredagskänsla. Så nu dags för sömn. Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: