Ovaccinerat ego utsätter andra för hög risk!

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LloydsApotek]

18 december och julen knackar på dörren. I entreprenörslivet jobbas det efter deadlines. Projekt som ska avslutas innan nytt år kommer med blanka sidor. Och med det krävs i år långa arbetsdagar. Det där att jobba mot deadlines kan ibland vara mastodont när man står i början och mitt i. Men sen så, när mitten väl har passerat då är det som att ny kraft kommer in och det finns en jävlar anamma till att nå mål och deadlines i utsatt tid. Så tacksam över den kraften!

Hur som, runt om fortsätter Corona och pandemin. Grovplanering för tiden som ligger framför verkar smartast med avstämning dag för dag Ovaccinerade som trots gällande restriktioner planerar inomhusumgänge med släkt och vänner, där människor i riskgrupp ingår som tex de som är 70+, är nog de mest egoistisk just nu!

Som ovaccinerad utsätter du människor i din närhet med högre risk att smittas av Corona. Vad innebörden av det blir kan ingen förutse. Lindrig eller svår sjukdom, överlevnad eller död. Iallafall innebär det isolering för alla sim varit i närheten om smittan tar fart! Om det är viktigt att vara ovaccinerad, utan att du har medicinska skäl, bör det då vara lika viktigt att hålla sig lååååångt bort från andra och med TYDLIGHET markera sitt ovaccinerade tillstånd!

Att avstå några stick i armen när den stora massan av människorna på vår jord behöver detta. Och därutöver då låta bli att avstå inomhusarena med äldre och andra är egoistiskt och utan ödmjukhet och respekt för andra i dessa tider!

Glad över en låda ”gott och blandat” från LloydsApotek.

Tycker om det där att fylla på skåpen med ”bra ha”. Sånt som kan tänkas behövas och sådant som inte får ta slut på hemmaplan.

Hos LloydsApotek kan jag beställa allt det där nödvändiga. Och detta utan att behöva springa i affärer så här års!

Ni ser- vem vill stå utan gamla trogna favoriter som smärtlindring, tandkräm och munskölj? Samt nytillskottet som kom med pandemin- MUNSKYDD- Av respekt och säkerhet för oss alla, behöver vi alla ha dem tillgängliga!

Alltid tydligt kvitto med i beställningen med tydlig uppspaltning av min beställning! Vilket jag uppskattar!!

Enklare kan det liksom inte bli! Kolla in det breda sortimentet hos LloydsApotek HÄR Några klick senare och din beställning kan vara på väg!Då besparas också vår tid från butiksträngsel i dessa tider!

Fram för mer onlineköp i tiden som råder. Och den du vet inte ännu är vaccinerad – och som inte har medicinska hinder att vaccinera sig. Avstå det umgänget för allas vår framtid skull!! För visst är väl livet till för att hjälpas åt och inte tvärtom?

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: