Plötsligt händer det..

…och jag blir som ett barn på julafton. Förstår ni, jag kan återigen lägga in inlägg på mitt facebook konto och min Facebook sida!!!! Alltså ni förstår säkert inte hur glad jag är!!??? Men att först få VÄL inarbetade konto och sida samt instagramkonto inaktiverat, och sedan vara begränsad i aktiviteter som att skriva inlägg, dela inlägg och kommentera på facebook har känts sorgligt.

Jag tror själva ovissheten, att inte veta definitivt varför kontona blev inaktiverade och inte ha en aning om, om det är för alltid eller om och när jag kommer få tillgång till dem har, varit mycket olustigt. Prova får ni se- att vara HELT UTAN tillgänglighet av facebook och instagram under en vecka… Lägg då till att jag INTE valde att prova, jag blev inaktiverad utan förvarning!

Fairtrade rosor – ett medvetet val i blombukettsljungeln & för en bättre värld!

Och så nu, en tidig söndagsmorgon så kan jag helt plötsligt göra inlägg på Facebook igen!! Sååååå tacksam!

Vill ni hjälpa mig att få fart på min nya coachingsida på Facebook så får ni mer än gärna gilla den. Jag lovar att bjuda på många coachingverktyg där! Verktyg som kanske kan gör både livet & sinnet lite enklare. Ni hittar min nya facebooksida här: Coach Annelie

Funderar så på vad jag lärt av inaktiverade konton och begränsningar .. Tja, att vara försiktig är en lärdom. Och att utsättas för ovisshet är bland det värsta jag vet. Ska fundera vidare i detta och återkomma. Nu dags att köra igång dagen med en walk i solsken och under blå himmel. Strålande augustiväder sitter som smäck en ledig söndag måste jag säga!!

Vad ska ni göra idag? Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: