Rosa rengöring och påfyllning av energi genom att beaka känslan som ok

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för LYKO SE)

Har ni någon gång upplevt att det tar lång tid att få till vissa saker? Och då tänker jag ändå på saker som vi tror oss vilja göra. Alltså sådant som har en attraktion för oss..

Jag tycker om att blogga. Det är en attraktion att kommunicera med er här på bloggen och dela med mig av tankar, val och annat som rabattkoder och tips på fina produkter som jag gillar eller har köpt. Gensvar från er genom kommentarer är fint och mycket glädjande!

Beställning från Lyko. Rengöringsprodukter från the pink stuff samt bodylotion från cetaphil.
Älskar leveranser med ”gott och blandat”

Ändå händer det emellanåt att det som nu, går flera dagar utan att jag förmått mig att uppdatera bloggen.
Även om jag vet att livet liksom kommer emellan. Så är det också svårt att ta in att rätt fokus och förhållningssätt är svårt att hitta. Ni vet, som om energin inte räcker för att hitta det.
Jag vet inte om man kan kalla det ”mänskligt” att belasta oss själva ( och kanske även andra) för det som inte fås till. Det har väl med förväntningar att göra.. Hur som så vansinnigt dumt iallafall! Vem får kraft av det liksom??

Beställning från Lyko. Rengöringsprodukter från the pink stuff.
Nu ska hemmet bli rent!


Jag tror på att beaka känsla och tanke. Att varje människas känsla är unik och ok. Jag tror på att det kan ge energi. Energi som sedan kan leda till att få till det som vi egentligen vill.

Vad tror ni?

Beställning från Lyko, bodylotion från cetaphil.
Och kroppen ska få mjukhet och fukt.

Efter mycket om och men har jag, förutom att få till inlägg här också ÄNTLIGEN beställt hem ” rosa rengöring” i alla dess former. Ja alltså jag vet inte om produkterna i sig själva är rosa men serien heter ”The pink Stuff” och har en mängd olika varianter av rengöringspasta, cream, spray etc.
Jag har hört såååå mycket bra om denna serie. Hur fettfläckar och ingroddhet lossnar och försvinner enkelt och smidigt. Jag ser otroligt mycket fram emot att testa produkterna och återkomma med resultat! Du hittar dessa rosa flaskor HÄR

Bodylotion från cetaphil.
Så troligt skön formula mot huden!!

Jag beställde mina produkter från LYKO och passade på att fylla upp med ett par flaskor med bodylotion också . Älskar verkligen sortimentet hos LYKO som gör att en beställning kan täcka flera områden för mig och mitt hem! Istället för motsatsen med många paket från olika leverantörer.

Sortimentet hos LYKO hittar du HÄR

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: