Sensommar med blandning av ljust och mörkt och nya bästa skor!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens)

Sista dagarna i augusti och sensommaren är verkligen här. Nästan högsommarvärme under eftermiddagen. Kontrast till höstlöven som jag såg falla till marken häromdagen.

Har inte bestämt mig ännu hur redo för höstmörkret jag är ännu. Även om jag accepterar att det faller mer och mer. ..

Ibland kan det vara en utmaning att acceptera det vi inte kan påverka. Ju äldre jag blir, ju mer trivs jag med hösten och det där mitt emellan läget mellan sommar och vinter. Inomhus med stearinljus i lugnan ro. Blir som jämn balans till sommarens utomhus så länge som möjligt .

Har ni stängt dörren till årets sommar?

Fönstervy med stearinljus och hösthimmel.
Stearinljus och hösthimmel är fin kombo!

Hur som har jag äntligen fått tummen ur och klickat hem ett par nya Birkenstock. Gudars skymning som jag saknat ett par. Kände detta direkt när jag stack ner fötterna i dessa nya. Kan tyckas sent nu när sommardagarna går mot slutet att investera i ett par springtofflor nu. Vet ni mina tidigare Birkenstock hade jag i ur och skur i 10 årstid!!! Jag bar tom raggsockor i dem om vintern fram och tillbaka till tvättstugan.

63e28d5f 454e 4395 b55c fe30673627ff
Skön känsla när skorna sitter som jutna!

Med det sagt har jag nu vintern räddad för att inomhus ha ett par riktigt fotovänliga skor. Valde svarta den här gången och med mjuk fotbädd och smal narrow modell och ja, de sitter som smäck! Fötterna mår så bra i dem istället för barfota eller i strumplästen på hårt golv.

Birkenstock hittar du HÄR

Svarta Birkenstock springskor med soft footbed i narrow modell.
Nya skor och åndå inget skav!

Nu faller höstmörkret strax och yes, dags att tända ljus.

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: