Slingar mig i höstens färger

[Innlägget är reklam för Nordicfeel SE och innehåller annonslänkar]

Jag vet inte om det där att söka ny hårfärg är för att jag vill.. Kanske beror det på en inbyggd rastlöshet och rotlöshet som liksom aldrig kommer till ro? Jag en sökare även när det gäller hårfärg.

Hemma framför spegeln innan frisörbesök. Vad var min tanke med besöket?

Jag tänkte innan att det blonda skulle vara kvar, men hade också en fundering på att följa med mer i höstens färgskala i mitt yttre. Att vara ett med årstiden liksom.

Och ja några minuters konsultation och sen var processen igång som ni ser nedan.

Idag passar jag på att fylla på med mina favoriter av hårvårdsprodukter från bästa Nordicfeel. Älskar sidor som deras där jag kan hitta det mesta för hår och hud på en och samma sida.

Tror bestämt att jag alltid känt mig ganska trygg i frisörstolen. Kan kanske ha att göra med att jag vet att håret växer ut igen. Eller kan det vara min känsla av rotlöshet som jag vet tids nog kommer komma krypande igen ?

Skön känsla att bara sitta ner utan tanke på något annat. Skulle kunna kalla det lite meditativt att besöka frisören .. Är ni lika avslappnade hos frisören som jag?

Och som ni ser.. det blonda försvann mer och mer..

Vad blir det av det här?

Nöjd eller inte nöjd? Ja, det ser du på bilderna i nästa inlägg. Ska bli spännande att höra om vi tycker lika .. Så håll koll, så hörs vi snart igen!! Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: