Söker efter idérik & säker snickare & njuter av sommarklädsel & havsbad.

Sen gammalt gör jag vad jag kan för att rätta in mig i ledet efter fröken väders väderväxlingar. Och inte tvärtom. Framför allt sommartid står flexibiliteten högt i kurs för mig. Jag stänger dörren till hemmakaos och njuter utomhus när solen värmer. Så ofta det går och länge och väl. Hörde föreesten på tv imorse att det är nyttigt för iss att lapa sol. Vet ju så väl att det kommer dagar med drivis då jag kan fortsätta mina inomhusprojekt.

Annelie Eng är sommarkläder på båtbryggan vid Saltholmen. sweek skor
Skön sommarklädsel!

Men sommarsolen, tja den dyker upp och varar bara en stund. Och då är den värd min uppmärksamhet om jag kan. Och idag ska det bli mega hett, kanske värmerekord! Så nix inomhus får bli en annan dag!

Annelie Eng premiär badar i havet vid saltholmen sommaren 2022
Premiärdopp sommaren 2022 & havsnjutning!

By the way ska jag söka efter en snickare som vill fixa några drömprojekt här hemma. Tipsa gärna om du vet en säker noggrann och idérik snickare! Tvärtom har jag redan stött på..

Annelie Eng badar i havet vid saltholmen sommaren 2022
Skönt och kallt på samma gång!

Hur som badväskan är på packning och idag en av årets kanske varmaste dagar ligger framför. Såklart att havet vill ha mitt besök. På sitt sätt bor jag inte next gårds men åndå. Att ta mig ut till havet känns viktigt dessa dagar. Vädret är som sagt, precis som allt annat, övergående. Och havet är till för att njutas av eller hur?

Båtbryggan vid saltholmen i Göteborg sommaren 2022
Båtbrygga, en vacker vy!

Så ytterligare en dag med sommarkläder och springskor på med hav och solsken.

Vad njuter du av idag?

Skor: Sweeks skor: HÄR

Klänning Rabens saloner (secondhand)

Väska Ikea (second hand

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: