Solsidan inspirerar och I’m good enough även med julsaker i hallen

Söndag. Dagen att förbereda den ordentliga arbetsvardag som tar tag till veckan. Skulle enkelt kunna fastna mer nerbrytande än stärkande i det som jag tänkt göra men inte gjort. Väljer istället att blicka in i den nya veckan med spännande tankar. Kraften i det blir bättre än att fastna andra skittankar.

Herre gud jag kan ju inte missa att granen och julsakerna ligger kvar i hallen redo för att vila vidare i förrådet, men ändå kvar i hallen.

Annelie Eng i svarta glasögon från synsam
Bort med skittankar och in med nya stärkande!

Högen i hallen skulle enkelt kunna få tankarna till att jag är mindre bra att genomföra det jag tänker. Blickar vidare mot vardagsrummet med nytvättade sofföverdrag som ännu inte har sats på dynorna..

Istället för att låta mig blockeras i tankarna stärker jag mig med att julen iallafall är undanplockad sen nyår och sofftyget är rentvättat.

In i nya veckan är det bra saker att ha gjort som jag gjort! Det finns alltid mer än det vi borde som vi tror att vi bör. Så det som ännu inte gjorts finns kvar att göra..

Vardagsrumsinspiration
Goda samtal i fin miljö inspirerar

Glad och tacksam över härligt möte igår med inspiration vad eget handlingsansvar kan leda Solsidan finns lite överallt att stega sig till. För alla. Skittankar och omständigheternas träsk kan enkelt hindra oss vidare och få mänskligheten till förfall. Men tvärtom, att sakta men säkert stega sig av eget handlingsansvar jäklar i havet vad det kan leda till att det omöjliga blir möjligt! Solsidan inspirerar och jag gläntar vidare med spänning mot ny vecka egna steg.

Annelie Eng i svarta glasögon från synsam
I’m good enough. Är du?

Låter därav mitt handlande och ansvar vara i goda tankar som stärker mig in i den nya veckan. I’ m good enough även med julsaker i hallen .

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: