Stolt över mina nya val, HELT motsatta till tidigare! Ett sätt att leva i nuet & stega mig närmare min vision.

Tror att vi är många som drömmer om mer, mindre, nytt och annat. Ibland är sådana drömmer helt oidentifierat för oss själva och vi drömmer om saker som egentligen inte är för oss. Eller vi gör inga egna val till att vi ska passa ihop i en helhet med de drömmarna.
Att ta ställning, gå vidare och närmare dit vi vill och kan, kan kräva både nytänk och nytt agerande samt nya val.
Läskigt?

Annelie Eng i tonade svarta glasögon från synsam och leopardpyjamas från Kappahl
Funderar på vad, var och hur?

Absolut!
Att vara Bambi på hal is i områden som vi dansat världsvana fram i är läskigt. Men stoppar vi in spännande också jämnas tänket och känslan ut. Att sen visualisera målet framför oss så vi i minsta detalj ser varför vi utsätter oss själva för allt det nya kan skapa mer lugn.
Jag tänker att det finns alltid mer och nytt att ta sig vidare till och välja i livet. Mer och nytt som vi ibland inte ens vet eller har tanken på. Ni vet, vi kan enkelt leva kvar i gammalt och invand för att vi tror att det är det rätta för oss. Kanske t.o.m. det ända rätta. Men vet ni, det vi tror är det rätta för oss är inte detsamma som att det är det rätta för oss. Och med den tesen förstår ni säkert att vi alla har ett ansvar att öppna upp och lära oss se, samt vara modiga att befästa nya tankar som kan leda oss vidare mot nya visioner. Att vara i nuet och samtiden innebär också att leva i NUET! Fast att tidigare val i historien vara helt rätt då när de angav sig, så kan HELT motsatta val vara de rätta i nutid. Det kan gälla stora livsavgörandes val. Som att flytta till mindre när barnen flyttat hemifrån, skilja sig när kärlen är slut mellan parter trots ett långt äktenskap eller helt enkelt välja helt annat än tidigare om det så innebär motsatt till valen vi gjort tidigare på vår livsresa. Låt visionen styra det som är det rätta för oss nu i livet

Jag har för egen del nya visioner och mål framför mig den här hösten Jag har luckrat upp det gamla invanda och valt nytt och gjort mig av med det som skaver och som inte leder mig vidare mot min vision.

Därmed har jag också tagit helt motsatta val och beslut än jag tidigare trodde var de bästa för mig. Det är läskigt men också spännande. Vad är det värsta som kan hända?

Annelie Eng i tonade svarta glasögon från synsam och leopardpyjamas från Kappahl
Soffhäng i pyjamas är god reflektionstid

Jag höjer modet inom mig med en klapp på axeln och känner mig stolt över att vara ytterligare steg närmare min vision. Oavsett vad andra tycker är min vision den rätta för mig och en bästa vägvisare
Take Care! Kram A.

På samma sätt som at


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: