Tävlingstips med god stjärnvinst och kan man njuta av att koka soppa på en spik?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Santa Maria Sverige, Mustly och Smakbox

Jag tror bestämt att varenda nyhetssändning numera är fylld av ord och ”nyheter” som inflation, ekonomi och fördyrad levnadsstandard. Lägger också till räntehöjningar, elkostnader och matkostnader.
Det är som en spiral som påminner oss väl om världsläget ner till gemene man på golvet, om och om igen varje gång nyheterna går på.


Ibland känner jag att det räcker att få påminnelsen om det fördyrade utgiftsläget en gång i månaden vid månadsskifte när räkningarna ska betalas. Tänker att det där med för många påminnelser av negativ art kan ge down i känsla och aktivitet. Hur påverkas ni?

Mustly serverad till en tallrik räkpasta. Äts med bestick från Lagerhouse.
Man tager vad man haver, tacksam över en god måltid😍

Livsstilen som entreprenör och frilansare är att vara väldans glad när uppdrag och intäkter rullar. Och däremellan tar man det försiktigt och strävar på mot uppsatta mål. I bakhuvudet finns alltid en tanke om att bistrare tider står bakom hörnet och väntar. En berg och dal bana skulle man kunna kalla denna livsstilen. Kan tänka att det låter märkligt att man ens funderar på att välja denna livsstilen…. Men hallå livet i sig självt är väl ändå en berg och dal bana?
Även ibland som en snirklad snårig väg ska tilläggas… Livet som entreprenör, med uppgångar och nedgångar är en som en återspegling av livet i sig självt. Man får förhålla dig till det och vad som sker i det.

Detta med fördyrade matkostnader då. Något vi alla påverkas av. Mycket!
Tänker att det är bättre att försöka vara mer kreativ än att älta.
Funderar därav på om de fördyrade matpriserna fört med sig någon utveckling för mig personligen.
Jo absolut!
• Medvetet och väl har jag mer koll på ordinarie priser och extrapriser än vad jag någonsin haft. Och faktiskt tycker jag att det är givande och intressant!! De ökade priserna på matvaror har fått mig att byta ut både produkter och tänkbara maträtter mot annat, i dagsläget mer prisvärt. Vilket ska tilläggas, hittills, har smakat precis lika gott som det som varit tänkt! Men ändå på sitt lilla vis, blivit godare för att jag fått mer för pengarna. Glad är jag över min ökade medvetenhet och utveckling inom området!

Inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?

För dig som gillar tacos tipsar jag idag om tävlingen på min Instagramsida i samarbete med Santa Maria Sverige och Smakbox, där du kan vinna ingredienser till att utveckla din tacos! En riktigt god och smakrik vinst!

Tävlingen pågår fram till lördag och du TÄVLAR HÄR!

Tipsar också om min rabattkod ANNELIE ENG som ger dig HELA 25% rabatt på första boxen i en ny smakboxprenumeration. HELT UTAN bindningstid.
En leverans av Smakbox varannan månad är fint och gynnar definitivt upptäckten av nya produkter och recept. Tex är nu MUSTLY från min klara favorit att släcka törsten med. Alkoholfri naturlig dryck som passar alla tillfällen och måltider. Från senaste Smakbox Nytänk!
Beställ din Smakbox HÄR

Tävling med tacos vinst på Annelie Engs instagram i samarbete med Santa Maria Sverige & Smakbox
Ingredienser att utveckla sin tacos med!

Så med medvetenhet och bra påminnelser har jag lärt mig att njutbart koka soppa på en spik. En bra lärdom som ligger mer rätt en någonsin i tiden.

Nu dags att leta fler jobbuppdrag att fylla kalendern med!
Take Care! Kram A

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: