Världens godaste vaniljbullar inleder påskfikat

Påskveckan börjar imorgon. Då mer än någonsin legalt att fika och äta godis från morgon till kväll. Eller?

Nämen halleluja så goda vaniljbullar. Hemmagjorda! Kycklingen nästan vajrar dem väl på silverfatet.
Vaktande kyckling. Tror ja det. Världens godaste hemmagjorda vaniljbullar skymtar fint på silverfatet bakom!

Blev bjuden på trevlig och god fika igår. Hemmagjorda vaniljbullar. Jag säger bara wow, så goda!!! Förmodligen världens godaste. Ni vet när det är mycket vanilj i och purfärsk bullbröd runt om gott sockrat. Och därmed var påsk fikandet inlett skulle man kunna säga.

En rolig påskkärring. Kul med olika sorters påskdekorationer
Rolig påskkärring!

Fint det där med påskdekorationer i olika varianter. En rolig liten påskkärring skådar sig själv i spegeln. Fast nästan så att hon sneglade på mig under hela fikastunden, ha ha. Kanske visste hon att jag hittat min egna påsklåda i källaren och tycker att mina påsksaker legat i träda alldeles för långe. Men mer och mer vet jag att för många ting som deloration i mitt egna hem gör livet rörigt för mig..

Kanske får en kyckling och påskkärring ändå dekorera mitt bord.

Vad tror ni om det?

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: