Älskade förbannade tonåring, för tonårsmorsa med haveri

Tanken slog mig att med en yngsta på 18 år är tonårstiden över och passe eller..?

Nix- den där muskeln som kallas hjärna är färdigutvecklad först vid 25 års ålder. Tonårsliv verkar vara över och förbi för den här morsan först när pensionsåldern är nära..😂

Köpte ny vas på secondhand här om dagen. Visst är den fin? (Och som om jag inte hade vaser i alla olika färger former och höjder..😂)

Hur som gillade jag mönstret, så den fick följa med hem. Hållbarhetstänk i fokus helt enkelt.

Med tulpaner till mig själv gör den sitt på köksbänken . Kände mig värd både vas och tulpaner! Och då är det rätt att belöna sig själv! Där med basta!!

Tonårsmorsan i mig tittar på blommorna och klunkar kaffe. ( Present från en tonåring, numera vuxen ung älskad kvinna♥️) Tänker hur som att tulpanerna är som mina ungar, mycket fina!♥️ Tonåringar eller halvvuxna så känns det som att de alla fyra har en stor skopa gott inom sig. Vilket jag är oerhört tacksam för!

Höjer mig själv och tänker att jag har en del i det♥️

Sen att vissa handlingar med tonårshjärna på sne finns med. Vore väl konstigt annars- eller hur?

Tänker att det är fint det där med livet och att tiden har sin gång. Var sak har sin tid och charm. Som medelålders morsa är samtalens innehåll helt andra med halvvuxna ungar än tidigare med tonåringar.

Så du som står där mitt i med tonåringar och har känslan av haveri som tonårsmorsan.

” ÄVEN DETTA ÄR ÖVERGÅENDE” är en fin och givande tanke att stoppa in och hålla fokus på. För vet ni den är så sann så sann!

Boken ÄLSKADE FÖRBANNADE TONÅRING är också en god bok som tonårsförälder att plöja igenom. Den ökar förståelsen och möjligheter så att tonårstid kan bli mer fridfullt än utan verktyg

Och om allt är övergående, för det blir det om ”även detta är övergående”, så är det jäklans klokt att välja BE KIND, ALWAYS BE KIND, eller hur?

Och med detta var fredagsstärkelsen slut från den här tonårsmorsan som är lika ofullkomlig som någon ann i erfarenheterna hon besitter.

Ser du dig som mer fullkomlig än någon annan?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: