Rockidol, stjärnan i bandet Happy birthday to you

Konstigt det där att vissa datum vissa möten och vissa personer liksom alltid sitter kvar i minnet. Dagens datum 19 februari har sen min tidiga tonår alltid varit speciell ..

Tacksam över möten som bevarats som ihågkomna minnen från ett tidigt 80-tal.

Kanske går tiden näst intill inte att beskrivas. Kanske är det bara ni som var med då, ni som kommer ihåg tiden, som förstår det speciella med dagen.

Herregud tänk att vid 15-års ålder vara en av Sveriges mest populära killar. Kanske t.o.m. den mest populära! Och ni som inte va med då- det är ingen överdrift det jag skriver. Från en kväll till en morgon genom programmet Måndagsbörsen och näst intill hela Sveriges unga tjejer hade fått nya idoler. Noice!

Grattis Hasse Carlsson det dag till dina 57 år med dagen idag. Snart 20 år sedan du gick ur tiden. Sorgligt och alldeles för tidigt är vi många som är eniga om. Vemodig känsla i tanken på det, men ändå så glad över att kunna identifiera dagen idag & dig med egenskaper som snäll, schysst & hygglig , år efter år. Visst är väl det ändå fantastiska egenskaper att vara ihågkommen för?

Och ja tiden som var möten ordande för alltid bevarade väl. Precis som melodislingorna du skrev som sitter där än Dolce vita, Bedårande barn, Rockidol, ensam etc. Du hade det i ditt sätt att skriva låtar.

Och alltid med en hand eller bägge händerna i jeansfickorna. När du inte hade gitarren i handen. Minnen..

1981 Göteborg
Liseberg 1981
1981 Göteborg hotell Rubinen

57 år är ingen ålder på en ungdom. I hågkomsten som den vackraste. Ingen överdrift det heller. Mitt fotoalbum stärker mina minnen! Har för mig att pressen kallade dig för sångaren med kerubutseende. (Änglalik)

Grattis idag som ängel in your heaven. Play the guitarr and sing your song! Ta till dig väl den kärleken som sänds från jordelivet idag upp till dig & den fina person du var & är i ditt hjärta.

Grattis fina Hasse till de 57! Ett bedårande barn av sin tid!

Tänder ett ljusa tacksamhet idag för dig & fina minnen ♥️

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: