Ångest, tvivlande & flödesskrivning

Sen söndagskväll och jag har bäddat ner mig i soffa för att plöja igenom ”Två systrar”, den nya serien på Via Play. Känns som pricken över iet att avsluta helgen men den. Serien bygger på Hanna Widell & Amanda Schulmans bokserie så det blir lite grann som att förlänga det goda från helgen, tänker jag. Egentligen borde jag ju bädda ner mig i sängen och blunda ögonen till skönhetssömn inför tidig jobbdag & lång jobbvecka. Men..,extra påfyllning innan sömn med denna serie blir bra ändå. Eller vad tror ni?

Det goda i helgen har annars varit en god blandningen av utomhusnjutning & skrivarkurs. Blev väl påmind om hur kul jag tycker det är med flödesskrivning. Att skriva, skriva, skriva utan stopp. Helt utan tanke på prestige, perfekt, grammatik eller stavfel . Bara skriva ner orden som kommer till mig. Det är som att lätta på trycket på något vis. Befriande spännande och roligt.

Trots nervositet innan så är jag så vansinnigt nöjd över att jag anmälde mig och deltog på skrivarkursen. Blev så inspirerad att jag funderar på att anmäla mig till en ytterligare. Funderar på om det där med ångest och tvivlande på min egna tillräcklighet är något som behöver upplevas innan, för att efteråt ska bestå av toppkänsla. Mitt känsloregister är på något sätt som en bergodalbana.

Hur som var det också nice att komma inom av Partille Arena . Finfint konferensrum passade skrivarkursen väl.

Nix pix hur var det jag började detta inlägg – jo med att jag skrev att jag skulle kolla på ”Två systrar”. Dags att göra det nu. Det finns risk att jag plöjer alla avsnitt som går. Och några timmars sömn behöver jag väl ändå?! Eller hur? Take Care! Kram A.

Ett svar på ”Ångest, tvivlande & flödesskrivning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: