Avtryck & 80-talsminnen

Vissa människor gör mer avtryck än andra . Märkligt det där att man kan möta vissa människor korta ögonblick som liksom aldrig försvinner ur minnet medans andra med högre kvantitet inte sätter sina spår alls.. märkligt..

Hasse Carlsson, Noice

Idag är det 19 år sedan min stora idol under mina tidiga tonår Hasse Carlsson sångare i Noice, lämnade jordelivet alldeles för tidigt ..

Noice med Hasse på Lisebergs scen i början 80-talet

Kollar i mitt gamla fotoalbum och fast att bilderna är från tidigt 80-tal väcker de minnen som det var igår. Märkligt, när man ibland inte ens kommer ihåg saker som hände igår ..

Mitt väl bevarade fotoalbum från en speciell tid från tidigt 80-tal

Jag är glad över att albumet finns kvar. Glad över minnena.. Glad att jag har kvar dem och fascineras över avtrycket som Hasse gjorde.

Alla har vi olika minnen av olika möten med olika människor. Goda som mindre goda minnen varierar från person till person. Mina minnen av Hasse från tidigt 80-tal är goda.

Jag, sent 80-tal

Jag i sann 80- tals frissa från senare delen av 80-talet.

Hasse Carlsson , Göteborg tidigt 80-tal

The look liksom, med händerna i jeansfickorna. Som om det var i går ..

Hur som är årsdagar av död och förlust inte att fira, däremot kan man minnas lite extra en sådan dag.

Har lyssnat på gamla Noicelåtar med Hasse som sångare i bilen idag. Känt tacksamhet över minnena av tiden som var då och det jag upplevde. Några möten & telefonsamtal som för alltid gjort avtryck liksom musiken och konserterna. Glad & tacksam att jag kommer ihåg.. trots allt är ju minnena från en tid bak i historien helt utan IPhones att memorera med..

Sista minnet av Hasse för mig är på en återföreningskonsert/ med Noice under mitten av 90- talet.. Sen blev det helt plötsligt 4/9-2002… 19 år sedan idag..

Jag vill och tro att Hasse musicerar till fullo i sin himmel . Ni som följt min blogg länge vet min tro om att mormors kaffebord står dukat för alla där uppe. Och självklart är jag övertygad om att även Hasse är en gäst vid det bordet.

Vila i frid Hasse, föralltid saknad av många med mig! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: