Är du en stor påhejare av dig själv, nya tankar & nya beteenden?

Tror ni att nytänk har med åldern att göra?

Eller att vi blir klokare med åren? Vi har alla själva eget ansvar och stora möjligheter att ta bort låsningarna i vårt tänk som hindrar oss från att ta oss framåt inom livets olika områden. Bara vi greppar dem..

Säveån mitt i Lerums centrum Båtbrygga med båtar
Nya tankar finns där bakom krönet. Tar du reda på vilka de är?

Bagarens barn blir alltid bagare? Nej inte alltid men ändå har vi alla sååååå mycket tänk som kommer från generationerna innan oss.
Frågan är då om de tankarna egentligen är hållbara för oss själva?
Vi kan om vi vill stå kvar och låta bli utveckling och steg vidare mot våra egna mål.
Men vi kan också, vara egna påhejare av oss själva! Vi har alla makt och ansvar att ta reda på vart vi vill och hur viktigt det är att ta sig dit. Vad målet i sig själv skulle innebära för oss själva. Hur det könns att vara i det och sen när känslan är där och målet är av vikt i kraft, då är det dags att ransaka oss själva. Vilka steg tar vi dag som vi eventuellt har ärvts in i och som hindrar oss att nå dit vi vill? Och vilka nya tankar och steg behöver vi ta?

Det spelar ingen roll vem du är och vart du kommer ifrån, gången är den samma för att utveckla sig själv sitt tänk sitt mål och sina drömmar. Att tro något annat kan bli ett stopp i omständigheternas träsk.

Annelie Eng på powerwalk. Annelie Eng bär Gucci solglasögon
Bakom mina solglasögon iaktar jag, stoppar in och lär av det jag ser.

Och vet ni det finurliga är att det är aldrig försent att tänka och göra nytt. Det är aldrig försent att ta kommandot i sitt egna liv istället för att stanna i händerna av tidigare generationers tankar och aktiviteter.

Vi har bara ett liv oavsett vem vi är och vart vi kommer ifrån. Och vi har exakt samma rätt till våra egna liv och att genomföra våra egna drömmar!
Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: