Åt ett annat håll ser jag annat och mer, vilken tur att vi kan vidga våra vyer

Tog på mig jackan och skorna. Även en kofta under. Den där gudomliga vårvärmen har inte riktigt infunnit sig. Hur som var det nästan motvilligt jag sedan stängde dörren efter mig och gick mot bilden X antal timmar senare förstod jag inte min egna tvekan .. Eller jo jag förstår . Styra bilen mot storstan själv ger mig en illmarig känsla. Det ger mig en tveksamhet om det är viktigt på riktigt att färdas dit jag ska och med bil..

Annelie Eng i grönrutig flanellrock från Ellos, svarta solglasögon från Gucci väska från dimoda och skor från New Balance
Tvekan

Ett möte senare och en inloggning senare fick färden sin belöning. Och tveksamheten inför resan är ett minne blott.

Annelie Eng i grönrutig flanellrock från Ellos, svarta solglasögon från Gucci väska från Dimoda och skor från New Balance
Klarsynt genom vidgad vy

Och med sagt är jag glad att jag nyttjar förmågan att vrida på huvudet och vidga mina vyer så nya steg kan tas.
Är ni förändringsbenägna?

Take Care! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: