Avslappnat läge, mitt bland stegande & hårvård

Började den tidiga morgonen på samma sätt som jag avslutade gårdagen, med muskulär avslappning. En halvtimmes spår med styrd röst. Alltså det är såååå skönt! Stegvis guidas jag till att gå igenom kroppens muskler i spänt och avslappnat läge. För varje muskel och kroppsdel som jag berör känner jag mig mer avslappnad. Och efteråt är det som att likaväl pigghet som kraftfullhet har ökat.

Och även om jag använt mig av spår med muskulär avslappning vid tidigare utbildningar så gör jag detta igen. Varje dag lyssnar jag på samma spår! För mig och min egna skull!

Att ta mig tid till det som jag vill och kan!

Annelie Eng

Det ser ut som håret ” ligger på ändå” på bilden, men faktiskt är det för en gångs skull på plats i flera dagar. Har använt en för mig helt ny hårvårdsprodukt som definitivt håller frisyren kvar i mitt hår! Så evigt glad och tacksam för detta. Tror att jag har påannonserat den tidigare för er. Men att dela det som verkligen funkar är alltid ok att göra igen! Eller hur?

Tävling

Tänk att det gör sådan skillnad på håret beroende på vilka produkter man använder. För att fler av er nu också ska kunna nyttja denna bästa produkt som jag varmt rekommenderar även i ert hår, så tävlar jag ut en produkt till en av er!! Hur bra?? Så in och tävla HÄR

Mitt stegande fortsätter att ta sin tid av mina dagar. Har inte tagit tiden, så kanske att tempo inte har ökat. Men oavsett, 5 km varje dag gör mig gott. Som bonus till rörelsen för kroppen får jag så här års även njutningen av grönskan och blommor som börjar gröda.

Sen så klart påverkar utomhus så här års min pollenallergi.. men tja, en receptfri tablett varje dag fixar ögonklådan. Och tröttheten tja, ska öva läggdags i väl rimlig tid kommande vecka

Blommor

Små steg av utveckling och njutning tar också tid från annat. Men vet ni att bryta och och göra nytt ger andra resultat. Ett bra tänk till den som inte är där den vill vara.

Och på tal om håret, jag tror bestämt att frisyren behöver lite bättre färg. Så lite ny slingor kan nog pigga upp.

Trevlig söndag på er!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: