Beteendeförändring till ny gudomlig vana!

Startade morgonen idag som vanligt med mitt gudomliga citronvatten och därefter kaffe. Egentligen är inte citroner och vatten från början gudomligt i smak för mig. Övning ger färdighet även vad gäller smak. Numera är mitt vattenglas innehållande mitt gula vatten en vana att börja dagen med. och det gudomliga, tja det ligger i vad citronvattnet för med sig i min kropp. Ett verktyg till mitt önskvärda resultat helt enkelt

32ec292b 3bef 4f22 ad90 6b60dff217c0 Miit citronvatten innehåller 1/2 citron gurkmeja och hälften kallt och hälften uppkokat hett vatten i ett 1/2 liters glas
Min gudomliga start på dagen.

Alldeles för många mornar i mitt liv har jag startat dagarna med vitt bröd. Frukostnjutning vitt färka bröd. Detta med resultat av urkass mage som påverkats mindre väl.

Med en önskan om bättre mage utan kramper och smärta har jag övat in ett nytt beteende. 1/2 liters glas fyllt med hälften kallt och hälften uppkokat hett vatten gurkmeja och en 1/2 pressad citron. Vedervärdigt i smak från början jämfört med vitt bröd. Övning ger resultat och mitt nya beteende är numera satt till vana. 1-3 år tar ett nytt beteende att öva in innan det kan sitta som vana och varaktigt.

Mitt gula glas är numera en gudomlig vana som ger mig och min mage ett önskvärt resultat.

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: