Vad gör jag uppe före sex en söndagsmorgon?

Ja nu, kanske är det min flexibla ådra som behöver övas mer.. För nej, det fanns inte i min plan att vakna till liv så tidigt denna söndagsmorgon när jag slöt ögonen till söms vid kl.01.00 i natt.

Att vara över 50 har sina fördelar. För en söndag som denna får helt enkelt mer vaken tillvaratagande tid.

473f33da 2a64 4cb7 94ce c9aacd1f0c14 Morgonstund har guld i mun. Kaffe. Kaffemugg Early morning. Söndagsmorgon. Balkongblommor
Jag och mitt kaffe i den tidiga söndagsmorgonen

Kanske var det morgonljuset som väckte mig. Kanske var jag utsövd. Eller kanske var det mitt omedvetna som såg sig behöva fler vakna timmar än planerat för att få till dagens to do punkter. Trots söndag är dagen i dag ingen vilodag i entreprenörslivet.

Kaffet nu intaget i den friska morgonen på terassen. Friskt men skönt och fridfullt med fågelkvitter i den tidiga morgonen och att vakna ikapp med centrum. Dags att fortsätta dagen mer aktivt och ta tillvara mina extra vakna timmar mer disciplinerat .

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: