Citroner ett måste i min dag

[Innehåller reklam för Bagaren och Kocken & Cervera]

Spelar ingen roll om det är vardag eller helg. Jag väljer att börja dem rätt så lika: Med citroner i den tidiga morgontimman

Jag har ruskigt svårt att få i mig vatten om jag låter bli att påminna mig om vattenintag.

Jag pallrar mig upp i den tidiga morgonen, vardag som helgdag. Varken jag eller centrums gator är ordentligt vaknade. Skulle kunna kalla mig som dödstrött allt som oftast när jag stegar mig ur sängen.

Vad driver mig?

Tystheten och lugnet. Egen tid innan allt annat runt omkring vaknat.

Jag behöver mina mornar för reflektion och återhämtning. Ibland rondellkör jag och behöver hitta vägen ut från rondellen. Ibland är jag arg och besviken och behöver stärka mig själv. Ibland är jag ledsen och sårad och behöver den egna tiden för att göra mig glad igen.

Jag är en känslig person, högkänslig. Tar in alla känslor så jäklans mycket mer än många andra & bär på dem så mycket längre. ” Släpp det bara”, är inget för oss högkänsliga.

Jag vet att det är en tillgång att ha tillgång till alla mina känslor. Ändå kan jag enkelt brottas ner av oförstående omgivning. Men vet ni, mina känslor är HEEELT OK!

Och ibland som nu brottas jag med att vattenintaget varit för lågt under en tid. Vilket då ger klänningar av urinvägsinfektion. Såååå tröttsamt & smärtsamt!

Var jag inte trött innan är jag i nuet trött som en jag vet inte vad. Citronerna är mina änglar i morgonstunden : de lyser lyser upp och ger pigg energi. De gör susen som pressad saft ner i vattentillbringaten som sedan slukas i ett kick av mig.

Citroner och egen tid innan dagen har börjat. En jäkla bra combo för mitt välbefinnande!

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: