En påse blandat med nytt chokladgott också

Att fota mycket av en dag av det jag tar mig för, gör att jag minimerar fällan av att inte se det jag tar mig för.

Ett bra tips att testa om du tycker att dagarna är lite händelselösa eller att du inte tycks få till något. Att fota dagens aktivitet och val kan också lyfta upp de små tingen och stegen som mer värdefulla än utan foton.

Testa!😊

En lugn söndagsmorgon som bjöd på en timmes powerwalk efter kaffe och lite pappersarbete. Ingen toppprestation på powerwalk som delades i två av mötande och samtalande. Helt ok att fylla på med det också

Balkonghäng hör högsommarvärme till. Och idag kan jag definitivt säga att fröken väder bjöd på värme. Jag hade enkelt kunnat gå i shorts idag, men valde bort att leta fram ett par från den bortplockade sommargarderoben.

Mer tid till njutning på balkongen istället! Så skönt. Även om soffan är lite hård utan dynor. Tanken slog mig faktiskt att jag kunde plocka fram dynorna igen. Men sen kollade jag vädret och så regnmolnen för hela kommande vecka. Valet blev att sitta kvar utan dynor och njuta mer och längre. Såå skönt! Som om jag tog farväl av sommaren .

Kvällen blev att tillbringa i bilen . Rondell och parkering. Och oj vad vi övar. Måste säga att det där med att backa in på en parkeringsplats är inte bara enkelt.

Stunderna i bilen med övningskörning ger en salig blandning av högt i tak samtal och skratt. Tålamodsprövande Ming är bra för oss båda. Och sen vet vi att ”övning ger färdighet” även när det gäller dotterns körande!

Taccos middag på söndag. Fullt möjligt om längtar efter det. Också väldans bra för matlådor.

Soffhäng tv och nytt gott chokladgodis från marabou. Halleluja så gott!!!

En sista avslutande stund av kvälls reflektion på the balkony infattade också ett siste farväl av sommaren. Sån tur att jag inväntar flertalet samarbeten innehållande sköna höstkollektioner!

Och nu mina vänner nu har klockan igen passerat midnatt. Jag har en del punkter kvar på min lista, men blickar mig igenom fotona och är riktigt glad av det som hans med!

Nu väntar sömn påfyllning . Tidtagning morgon med jobb väntar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: