Datorfri dag eller..? Vårdar mig själv med flexibilitet & tar höjd för bättre levnadsstandard!

Hello people! Det var inte igår. Iallafall inte på den här plattformen. Ett första halvår av året 2024 har varit, tro mig, ett för mig helt annorlunda halvår än någonsin. Och med det har bloggandet fått flytta ner i prioriteringslistan. . Även om det har varit ett medvetet val, har jag saknat att blogga. Skriva av mig samt dialogen med er på Mail och meddelande om det jag skriver, har jag saknat. Tänk att det man tror man är ensam om har var och varannan människa också erfarenhet av. Häftigt ändå!! Den tanken bör finns med så fort vi känner oss ensammast i hela världen.
Eller hur?

Annelie Eng i skrivartagen med todo-list iklädd blå vit rutig pyjamas från Victoria Secret
Kaffet & jag i skrivartagen!

Hur som sitter jag i nuet med min ” lilla” sommarlista. Liten och liten… Efter ett halvår med helt annat fokus än att utveckla hemmet till det bättre, vårda mig själv mer än mentalt är det nu dags att stoppa in mer och mer av annat än det som hållit mig flytande detta halvår.

Morgonkaffe hos Annelie Eng
Morgonkaffe!

Tanken idag var en helt datorfri dag. Är det möjligt ens?
Jo, om man vill så går det. Men så.. dök det upp ett brådskande uppdrag och datorn står nu redo att startas igång igen. Ett medvetet val att återigen stuva om i planeringen och ta sig ann det som ska och behöver göras.
Hur flexibla är ni på att gå utanför det som planerats? 1-10 där 1 är inte det minsta flexibel, det som planerats ska vara så och högsta 10 är mycket flexibel och kan stuva om gör att hela tiden ha fokus på det mest viktiga i nuet.

Annelie Eng i skrivartagen med todo-list iklädd blå vit rutig pyjamas från Victoria secret
Jag och min penna tänker listar stryker tänker om osv.

Innan lunchtid har jag iallafall hunnit en djuprengörande ansiktsmask druckit kaffe i sängen framför Nyhetsmorgon, 3 jobbsamtal och även genomfört, ett om än litet träningspass på yogamattan.
Därmed mina vänner är jag igång med kvartal 3 och 2:a halvan av år 2024! I nuet handlar det om att starta upp datorn och vara i arbetstagen igen med knappande på tangenterna.
Sa jag förresten att tacksamhetsövning har haft mitt fokus i tidig morgon stund också. Rekommenderas varmt!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: