Avstämning- justering-stega vidare & hur håller ni ordning i hemmet?

Fredag idag, första fredagen i juli.
Kan det kanske vara årets mittersta fredag? Vare sig vi vill eller inte har vi nu passerat halvlek vad gäller år 2024…

Lunchbloggar till en tallrik yoghurt med bär och funderar över mål och resultat

Jobbar ni med målbilder och avstämningar?

Om inte, hur vet ni då att ni når dit ni vill..?

Home sweet home. Tavelvägg hemma hos Annelie Eng.
Hm inte så tokigt i den sena timmen!

Hur som, har jag själv gjort mina halvårsavstämningar både vad gäller mig själv och företagsmässigt. Bra detta med avstämningar under resans gång. Då kan man alltid justera efter hand så att man förändrar och gör mer av det som leder vidare mot mål och inte tvärtom.

Annelie Eng
Annelie Eng med AirPods RayBan solglasögon och Regnkappa från Norrsken
Bakom mina solglasögon😎
Fin känsla vid köksbordsvy hemma hos Annelie Eng
Yoghurt och bär så gott!

Hur som har jag idag tagit en walk innan jobb. Mer prio på rörelseglädje för att orka mer effektivitet framför skärmen. En prio mot jämnare balans. Mängder med koppar kaffe för att hålla mig pigg har också hunnits med. Få sömntimmar inatt. En stor justeringspunkt är för mig att ta tag i mitt eftersläpande hem. Det är över mitt förstånd att förstå hur andra människor hinner och kan vara ordningsamma under arbetstoppar.. När jag går in för något gör jag det till 150% och annat får va. Genom halvårsavstämning fick jag iallafall för mig att prioritera just hemmet. Så inatt fick köket vardagsrummet och badrummet sig en storrengöring. Sååå skönt trots få sömntimmar! Ni vet för att vinna måste man offra .. ..resterande nätter framöver ska övriga rum också komma ikapp.
Känns som en bra fredag efter plan. So far!
Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: