Det regnar småspik & jag trivs inomhus

Oj, oj oj vad regnet vräker ner idag. ser man på väderleken ska det inte lätta heller. Borde jag ta in dynorna från balkongen ? Och rulla in markisen?

Men nej, jag är inte helt klar med balkongsittning än. Jag tror på att solen kommer värma lite till där ute framöver. Och markisen, tja den skulle mögla om den rullades in nu så blöt som den är. Nerpackning av ”the balkony” får ske efter nästa högtryck helt enkelt . Skönt då var den planeringen gjord utan dåligt samvete för att markisen är utfälld i regnvädret. Rätt för mig och möjligtvis fel för den planerande.

Mer klurigt blir att få till dagens walk bland regntunga skyar.. kan tänkas att det får bli med stövlar och regnrock på idag…

Det går snabbt att komma in i höstmoodet. Lite ändring från fröken väder bara, så påverkas jag till ny årstid i min känsla.

Långbyxor på och dags att bita tag i nytt arbetsprojekt. Så glad över det! Har ni kommit igång arbetsmässigt efter semestrar ännu? Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: