Så börjar vi om igen

Nämen alltså ni- nu är jag tillbaks på ruta 1 igen, ha ha. Det handlar om möblering. Soffan och tv:n är åter tillbaka på plats mot sina ursprungs väggar. Känns väldigt bra. Mycket bättre än när de stod mot dessa väggar sist, innan de fått valsa runt mot andra väggar. Så det kan bli! Min kusin har helt andra gener än jag och förstår inte hur det är möjligt att hitta så många olika möbleringar med samma möbler innanför samma väggar som jag gör, ha ha

Översta bilden från en annan tid med snarlik möblering. Undre bilden från ikväll. Nöjd med min insats och skönt med rent under soffa. Visst är det väl ändå så att ombyte förnöjer?

Imorgon ska jag fixa med alla lösa ting. Men först väntar en lång jobbdag från tidig morgon till sen kväll. Tekniken strulade idag så nix, jag är inte i fas med vad jag vill. Så kan det vara ibland. Då gäller det att vända blad och liksom starta på nytt. I morgon vill jag vara 1 med tekniken!

Nu lite sömn ! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: