Det spirituella i att känna känslan av att vara på rätt väg!

Klockan är långt över midnatt och med det alldeles försent för att vara söndag kväll. Eller måste det vara för sent för den veckodagen?
Bra att medvetengöra. Det skapar mer avslappnad känsla till vad som är bra i nuet för mig.
Det bästa för alla bör vara de bästa för var och en . Inte normen vad andra tycker är bra för andra. Eller arvet vi besitter. Inte heller det traditionella om att söndagskvällar ska vara tidiga .

Nuet ska vara bästa innehållet för oss själva!

Egen målade ljusstakar av Annelie Eng
Älskar stearinljus!

Hur som, har låtit mig inspirerats av olika tv program idag. Egentligen inget som var planerat. Mer helt plötsligt dök ämnena upp i olika program som fick mig att både bli attraherad och känna inspiration. Också känslan av att vara på rätt väg infann sig. Och jag blev som uppslukad av inspirationen Lät allt annat vila.

Det var något nästan spirituellt med känslan som inspirationen gav . Tacksam !!

Prokrastinering och renovering är ämnena som fått min uppmärksamhet i dagen. De har fått mig att tänka, tänka om, tänka nytt och återigen att känna att jag är på rätt väg

Förövrigt är det väl ändå det som är väsentligt, att känna att något är rätt Tvärtom, att slänga ut min tid på det som inte ger mitt unika jag den uppmärksamhet jag är värd, verkar dumt. Det har jag gjort alldeles för många gånger tidigare!

Hasse Carlsson i Noice. Ett bedårande barn av sin tid.
Ett bedårande barn av sin tid

Grattis och några extra tankar idag till Hasse Carlsson, Noice . 58 år idag.
Märkligt det där att vissa människor under väldigt kort tid göra sådana intryck / avtryck i sitt bästa jag att de finns kvar i minnet mängder av år framöver.
Grattis i din himmel finaste Hasse

Så klart du är himlens favorit!

Nu sömn!

Take Care! Kram A

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: