Två tävlingar och låter inte tanken begränsa mig samt gör sig kaffet gott i sängen

Börjar att påminna om att delta i mina 2 pågående tävlingar . Tårtor och ingredienser till enkel asiatisk matlagning till vinnarna. Mer om detta nederst i detta inlägg.

Senaste tiden har jag startat mornarna med att yrvaket gå upp i ottan för att hämta mig en rejäl mugg kaffe. För att sedan vakna med kaffet i sängen. En riktigt god morgon rutin! Den ger mig reflektionstid i lugnan ro och jag blir på något vis mer klartänkt i det som förbryllar mig gör mig osäker eller tynger mig.

Så klart vet jag att den rutinen kan vara klurig att få till i de delar av livet när morgonstunden på sitt lilla vis är knapp..

f14ee04f cf6a 4c7e adf0 9a9eb95a2ca1
Funkar det m d 2 lampor i fönstret? Varför inte?

Barn som behöver hjälp med morgonrutiner och starttiden som tickar för dagens arbetsdag.

I have done that. I have been there.

Ändå handlar allt i livet om val och prioriteringar. Och därefter konsekvenserna av våra va. Eller hur?

Jag är en sökare. Har alltid varit. Jag låter mig inspireras och kan sedan söka och grotta ner mig i ämnet för att hitta steg och vägar som funkar för mig att testa i ämnet.

Då i en annan del av livet som enastående singelmamma till mina 4 flickor öppnade jag aldrig ögonen för inspirationen att starta dagarna lugnt med kaffe i sängen. Jag var låst i tanken av att ens vara mottaglig för sådana morgonrutiner. Sakta men säkert har jag gnuggat stegat och rivit i mitt fastlåsa tänk. Jag , den produkten som skapats genom min omgivning har tidigare haft mer företräde än jag, den personen och sammansättningen som jag är och mår bra av. Och bara jag själv kan fortsätta mitt sökande i den sistnämnda delen av mig själv.

3d02b0eb fdc5 45f5 991f e897a04cfd49
Jag och mitt kaffe i tacksamhet

Från då till nu har jag sökt och stegat mig framåt. Gjort mina val. Förlitat mig på kunskap och människor som inte alltid varit det jag sökt eller varit det bästa för mig. Skulle kunna säga att jag slösat både tid och energi på en del icke genuina relationer. Ni vet när man ges känslan av att vara mer utbytbar än unik. Då kostar relationer på.
Lärdomarna och stegen i mitt sökande har gett öppenhet till inspiration. En slags spirituell ådra. Tacksam för den och modet att våga utforska!
Var som och när som finner jag inspiration. Ibland slår också mitt mer gamla tänk på igen och jag rondellkör mer än ett varv innan jag hittar modet att följa känslan och kan söka mig vidare i min inspiration.

Ibland blir jag också låst i tänket av min ålder. Otroligt dumt! Få saker har med ålder att göra vad gäller att skaffa sig det bästa i livet. Däremot har jag lagt undan vissa saker som jag testat klart eller vet att det är inget för mig. Detta genom livets erfarenhet tack vare min ålder.
Sen det andra då. Tja i nuet känns inspirationen att våga vara modig och starta dagarna i sängen med kaffe som guda gott! En möjlighet som jag stegat mig till och nu är modig nog att våga greppa.
Utöver detta är hemmaprojekt och renovering mest i fokus. Hur mycket klara jag själv? Mer än vad tanken begränsar mig i!

Tror bestämt att en skruvdragare och borrmaskin borde vara för mig att investera i än väntan på att få hjälp av någon annan…

Att stärka mig själv i vad jag vill och kan och jag fortsätter att stärka mig med kaffet i sängen. Nu till mina tävlingar:

Sista dagen idag att delta i min tävling på instagram där du kan vinna ingredienser som skapar möjlighet till enkel asiatisk matlagning TÄVLINGEN hittar du HÄR

Tävling på Annelie Engs instagram med ingredienser för enkel asiatisk matlagning från Santa Maria Sverige
Tävling med goda asiatiska ingredienser

Andra tävlingen : Där står 10 st tårtor på spel i blandade smaker till en vinnare! TÄVLINGEN HITTAR DU HÄR.

Tävling på Annelie Engs instagram med One Cake. Tårtor i vinst
Tävling för tårtälskare

Guda goda tävlingar skulle man enkelt kunna kalla dem. Tänk på ingen blir vinnare som inte deltar. Det gäller likaväl tävlingar som stegande i inspirerande ämnen!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: